Hallon Och Vanilj Cheesecake





Fyllning:
4 gelatinblad
300 g hallon
1½ dl socker
Saft av 1 lime
3 dl vispgrädde
200 g naturell färskost
4 gelatinblad
300 g hallon
1½ dl socker
Saft av 1 lime
3 dl vispgrädde
200 g naturell färskost
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter. Ta upp och smält med 2 msk vatten i en kastrull. Låt svalna.
Mixa 300 g jordgubbar med socker och limesaft. Rör ner den inte alltför kalla jordgubbsmixen i gelatinlösningen. Vispa grädden tills den börjar bli tjock, men inte grynig. Rör ner mjukrörd färskost i jordgubbsmixen tills smeten blir väl blandad och sist den vispade grädden och de mindre jordgubbsbitarna.
Mixa 300 g jordgubbar med socker och limesaft. Rör ner den inte alltför kalla jordgubbsmixen i gelatinlösningen. Vispa grädden tills den börjar bli tjock, men inte grynig. Rör ner mjukrörd färskost i jordgubbsmixen tills smeten blir väl blandad och sist den vispade grädden och de mindre jordgubbsbitarna.
hallonfyllningen sen hade jag också vaniljfyllningen från förut i botten och så gjorde jag små.
Kommentarer
Postat av: Love&Peace
Det såg gott ut! ^^
Trackback